Автомобилите с кожен салон изглеждат скъпи и с висок статус,

...
Автомобилите с кожен салон изглеждат скъпи и с висок статус,
Коментари Харесай

Автомобили с кожен салон: защо е по-добре да не ги купувате

Автомобилите с кожен салон наподобяват скъпи и с висок статус, само че имат обилни дефекти, които би трябвало да се имат поради при избора. На първо място, би трябвало да се означи, че производителите на коли, като предписание, назовават ​​интериора кожа, даже когато той е облицован не с естествена, а с изкуствена кожа, от която има доста типове.

Но, без значение от типа кожа, би трябвало да сте наясно, че с цел да наподобява добре почистването и полирането на подобен салон би трябвало да се прави ежемесечно. Ако това се пренебрегне, покритието ще загуби своята прелест за малко време, ще стартира да потъмнява и да се напуква.

Всички притежатели на коли с кожен салон са осведомени и с казуса с неуместните температури на седалките. През зимата след дълъг престой те стават доста студени и се загряват дълго време, а през лятото се следи противоположната обстановка, изключително в случай че покритието е направено в мрачен колорит.

Друг противен аспект е изпотяването, което доста хора получават при непосредствен контакт с кожена седалка. Влагата не се всмуква от такава обвивка, което води до дискомфорт - както физически, по този начин и душевен. Сред минусите не може да не споменем разноските за ремонт на кожен интериор. А самите коли с тази алтернатива постоянно са със доста по-високи цени от колите с тапицерия на седалките от плат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР