Автомобилите Lincoln на Ford ще станат първите серийно произвеждани автомобили

...
Автомобилите Lincoln на Ford ще станат първите серийно произвеждани автомобили
Коментари Харесай

Новият HUD дисплей за автомобилите Lincoln е още една стъпка към допълнената реалност

Автомобилите Lincoln на Ford ще станат първите серийно създавани коли с нови знаци на предното стъкло.
Това е специфичен HUD екран , създаден от компанията Continental . Това към момента не е допълнена действителност, само че решителна стъпка в тази тенденция.

Изследванията на Технологичния институт по превоз демонстрират, че вероятността за злополука се усилва над два пъти, когато лидерът отмества погледа си от пътя. Технологията HUD дава опция да се понижи отвличането на вниманието от ръководството на автомобила, показвайки на предното стъкло избрани индикатори: скорост, оборотите на мотора, карта, изображения от камери и други. По-новите технологии демонстрират и пътните знаци, като и пешеходците и велосипедистите.

Continental употребява нова технология с цифрови микро-огледала, които генерират графични детайли, сходно на цифровите проектори. Междинният екран и поредното ръководство на цветовете основават по-ярки и отчетливи изображения спрямо предходното потомство HUD.

“Това е огромен триумф на нашата компания, а технологията на цифровите микро-огледала ще се употребява в серийно създаваните коли Lincoln” – сподели Фрак Рабе, началник на бизнес отдела на Continental.

Continental ще стартира потреблението на новата цифрова индикация върху предното стъкло през 2018 година в модела Lincoln Navigator .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР