Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на

...
Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на
Коментари Харесай

Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на Летище София

Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на Летище София. Много хора оставят колите си там, когато пътуват в чужбина и си ги прибират след няколко месеца. Собствениците даже не заплащат цялата сума за престоя, тъй като се възползват от цената за изгубен ваучър за паркинга, която е 100 лева Вижте повече в директното включване на Карина Караньотова.

Стар ситроен гние с години на паркинга на Терминал 2. Освен, че заема парко място, изоставената кола не е приятна панорама за заминаващите и идващите на летище София.

Освен по прахта и спадналите гуми, откриваме кои коли преседяват на летище София с години и по изтеклата гражданска отговорност.

Десетки са колите, които са тук най-малко от няколко месеца. Цената за паркинг за 6 дни е 75лв, като след 6-тия цената е по 5 лева за всеки идващ. Така за 20 дни би трябвало да платите към 100 лева 100 лева обаче ще платите и в случай че автомобилът ви стои тук от година, тъй като такава е цената за загубен ваучър за паркинга.

Пътуващите знаят за цената на изгубено талонче и когато им се постанова да оставят колата си за дълго, се възползват от евтиния паркинг на аерогарата. От пресцентъра на летището обясниха, че в най-скоро време ще имат нова система за таксуване и ще се знае тъкмо кой по кое време влиза и излиза. Те са безапелационни и че няма място за терзание от позиция на сигурността и изоставените коли не предствляват опасност.
Живко Георгиев Аз се връщам примерно от Щатите, там няма по какъв начин да стои кола изоставена, на 3- 4 дни се подвига.
И при нас има акции по унищожаване на зарязаните коли, споделиха от летището. Служител на гранична полиция разясни, че те се ревизират и за взривни устройства.

Все отново има и автомобил-рекордьор, стоял на паркинга цели 5 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР