Автомобили с черни балони, черни знамена и надписи Системата ни

...
Автомобили с черни балони, черни знамена и надписи Системата ни
Коментари Харесай

Системата ни убива поиска оставките на 118 депутати и на Валери Симеонов

Автомобили с черни балони, черни флагове и надписи " Системата ни убива " потеглиха от Народното събрание към кръговото кръстовище на 4-ти км, като преди този момент ще блокират придвижването на Орлов мост, съобщи БГНЕС.
Автошествието желае оставката на новоизбрания зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов и 118-те депутати, с чиито гласове той беше определен.
" Това е подигравка, освен с майките на деца с увреждания, а и с българския суверен, който ги е избрал. Това е мотивът и той не е по никакъв начин дребен. Ще го отстояваме до край ", отсече Димитрина Русева от " Системата ни убива ".
Попитана дали има вяра, че 118-те депутати ще си подадат оставите, тя сподели, че по тази причина са тук и ще ги принудят, тъй като всеобщо са не запомнили, че са се клели да служат на хората, а от дълго време не го вършат и гласоподавателите им не ги желаят.
Христо Милев пожела на контрапротестиращите по-рано през днешния ден в отбрана на Симеонов, да са живи и здрави и съобщи, че той няма място в политиката.
" Наглостта и безскрупулността нямат място в Народното събрание. Подразни ни това, че предходната година марширувахме три месеца против това неприемливо изявление, което направи господинът.
И в този момент най-нагло ни го набутват отново на управителни позиции. Той няма място изобщо в Народното събрание, камо ли на управителни позиции ", гневи се Христо Милев.
Протестите не престават всеки ден без петък.
Очаквам се майките от " Системата ни убива " да поддържат и митинга против домашното принуждение, който се организира пред Министерския съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР