Автомобили осъмнаха с бележки под чистачките в Пловдив.Оферти от Кючука!,

...
Автомобили осъмнаха с бележки под чистачките в Пловдив.Оферти от Кючука!,
Коментари Харесай

Продавате ли кола? Обадете се на Данчо от Кючука! СНИМКА

Автомобили осъмнаха с бележки под чистачките в Пловдив.

" Оферти от Кючука! ", това е написал Иван Иванов към фотография, споделена в обществената мрежа Facebook. Мъжът е снимал автомобил, на който има сложена записка с любопитен текст.

Бележката е прикрепена под чистачките на автомобила. Текстът от бележката гласи следното: " Ако се продава колата ви, апелирам, обадете се на тел: 088 722 **** ". Под телефонния номер е изписано и името на индивида, който очевидно си търси автомобил.

Пловдивчанин, коментиращ обявата в мрежата, твърди, че целият квартал е облепен с такива бележки.

Петър Иванов пък твърди, че въпросният Данчо не се интересува от покупката на автомобил, вълнувал се единствено от катализатори.

" Този Данчо, да ви предупредя, е един ром, който идва и гледа дали колата има катализатор, изобщо не го интересува колата, а гледа да ви овърти, че единствено гърнета му трябвали, та тези номера ние ги знаем ", написа Петър.

Ради Кръстева също написа, че Данчо се интересува единствено от коли с катализатори. " Не е елементарен... ", добави тя.

А. Ангелов попита: " Данчо да не прави автосалон? ".

" Втората ни кола сега не се кара от 1 година (засега), беше доста прашна - листа и тем сходни мръсотии и една заран открих записка на нея, на която написа: " Купувам коли за скрап и телефон ". Същата работа като на тази фотография, очевидно индивидът, който ги поставя тези бележки, работи в някой пункт за ГТП. Очевидно той самичък преценя коя кола е за скрап, минава и лепи ", разяснява различен консуматор.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР