Автомобилът се е придвижвал от Созопол за Бургас, инцидентът е

...
Автомобилът се е придвижвал от Созопол за Бургас, инцидентът е
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг! Първи СНИМКИ от стихията край Бургас, ето кой е помогнал пръв на затиснатото от дърво семейство

Автомобилът се е придвижвал от Созопол за Бургас, случаят е при бензиностанция " Лукойл " на входа на града. Задръстването в тази посока е голямо. Пострадалата жена е откарана с кола за спешна помощ на Бърза помощ в УМБАЛ-Бургас. Оттам оповестиха за Флагман.бг, че има пострадване по долните крака.

В автомобила е пътувало семейство - мъжът, който бил зад кормилото, брачната половинка му, както и тригодишното им дете. Свидетел на случая е станал народен представител от ГЕРБ, видя Флагман.бг.



На място наш екип разпознбила националният представител и някогашен зам. регионален шеф на Стара Загора Маноил Манев. Той е индивидът, който единствен е спрял в страшния вихър, е помагнал на потърпевшото семейство.

" Дървото падна пред очите ми. Бурята беше толкоз мощна, че беше невероятно да им оказа помощ в първите секунди. Видях, че пострадвания имат дамата и мъжът, детенцето е изцяло невредимо. Стори ми се, че раните им бяха порезни ", сподели господин Манев пред Флагман.бг.



Освен политик той прочут и като първенец по бойни изкуства - Сан Да.

Депутатът е звъннал на тел. 112, откъдето на място изпратили кола за спешна помощ и полицейски екипи. Гражданска отбрана се зае с отрязването на дървото и освобождението на автомобила. 

Движението на входа на Бургас откъм Созопол е мощно затруднено, шофирайте деликатно!

Очаквайте детайлности!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР