Автомобилът, с който беше спрян Владислав Горанов, е редовен, а

...
Автомобилът, с който беше спрян Владислав Горанов, е редовен, а
Коментари Харесай

Горанов и нашата фирма сме жертви на автомобилната мафия

„ Автомобилът, с който беше спрян Владислав Горанов, е постоянен, а не търсен “, безапелационен беше Атанас Фурнаджиев притежателят на " Мото Пфое ",  компанията от която е закупена колата на някогашния финансов министър.

„ Както господин Горанов, по този начин и ние, сме жертви на автомобилната мафия “, акцентира Фурнаджиев пред Нова телевизия.

Той изясни, че автомобилът е закупен от компанията му от Германия, с явен генезис е, заплатен е по банков път и лизингован на Владислав Горанов.

Той уточни, че единственият метод да се разбере дали даден автомобил се търси, е при регистрацията в КАТ.

„ Той е минал два пъти в КАТ - първо при регистрацията от нашата компания, а по-късно при вписването на Горанов като ползвател на талона. При тези две инспекции не е открито автомобилът да е търсен. Минал е и митница през Германия ", акцентира Фурнаджиев.

По отношение на дейностите на автомобилната мафия той разясни, че е честа процедура да се основават двойници на скъпи коли. В момента компанията имала още два такива случая.

„ Създават се двойници, карат се в съответните страни “, изясни схемата той и добави, че това нормално се прави за коли над 100 000 лв..  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР