Автомобилът, минал през крака на протестиращ, е бил замерван с

...
Автомобилът, минал през крака на протестиращ, е бил замерван с
Коментари Харесай

Автомобилът, минал през крака на протестиращ, е бил замерван с кал и кенчета бира

Автомобилът, минал през крайници на протестиращ, е бил замерван с тиня и кенчета бира. Това стана ясно по време на брифинг на Столична дирекция на вътрешните работи във връзка снощния случай в столицата пред Софийския университет, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Водачът на транспортното средство реши да потегли обратно, при което се чу зов от момче и тогава разбрахме, че едната гума е предходна през крайници му. Започна отправяне на словесни реплики сред лидера и нас, както и от протестиращите – може да се каже, че породи напрежение. Беше извикана кола за спешна помощ и момчето бе откарано в ИСУЛ и прегледано. Направените проби за алкохол и опиати на водача бяха негативни и оповестени на групата от хора на място'', обясниха от столичната полиция.

Протестиращ беше блъснат от джип по време на антиправителственото шествие нощес

Автомобилът бе замерван с тиня и кенчета бира и това държание го оприличаваме като неприлично, показаха още от Столична дирекция на вътрешните работи и допълниха, че очевидци на случая по този начин и не са се появили.

,,Свидетели на случката не се появиха, преглеждаме цялата обстановка в елементи, само че не беше открито някакво нарушаване на лидера. По думите на пострадалия едната гума е предходна през крайници му, само че не можем да кажем, че е имало някакво съприкосновение'', обясниха от полицията.



Снимка: Novini.bg

За следващ път мога да кажа, че от наша страна има предпочитание за по-сериозен разговор с неофициалните водачи на митингите. Искаме да преодолеем този отрицателен миг. Дебело ще подчертая, че всеки има право на митинг, само че това би трябвало да бъде декларирано в съответната община. По този начертан проект всички ще останат задоволени, като и резултатът ще бъде безусловно същия. В момента тези митинги са нерегламентирани. Реално видяно още от първия ден на митингите имаме гражданско непокорство, защото в тази ситуация приказваме за очевиден отвод от спазването на законите и разпоредбите в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР