Автомобилът и тримата членове на семейство от Косово се издирваха

...
Автомобилът и тримата членове на семейство от Косово се издирваха
Коментари Харесай

Автомобил падна в река на границата на Косово и Северна Македония, откриха три тела

Автомобилът и тримата членове на семейство от Косово се издирваха от през вчерашния ден, откакто транспортното средство пада в буйните води на реката при злополука с различен автомобил по пътя след граничният пункт Блаце сред Северна Македония и Косово.

Единият от пътувалите в автомобила, 21-годишен юноша, е съумял да се избави и е настанен в болница в Скопие, останалите трима - двама съпрузи и по-малкият им наследник, бяха открити в автомобила ВМВ след няколкочасова акция на полицейски чиновници от специфичния антитерористичен отряд " Тигър ", оповестява Българска телеграфна агенция.

По предписание на прокуратурата лидерът на другият автомобил, взел участие в злополуката, " Фолксваген Туран ", е арестуван за продължение на дейностите по следствието.

Водачът на Фолксвагена е подхванал изпреварване на колоната коли и се е сблъскал странично с движещия се в нея автомобил БМВ с косовски номера, който изхвърчал от пътя и се преобърнал в река Лепенец, оповестяват от прокуратурата.

Лепенец е неголяма река в Южно Косово и северната част на Северна Македония. Тя е приток на Вардар, в която се влива в западната част на Скопие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР