Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян,

...
Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян,
Коментари Харесай

Кметският Син, Който Откри Труповете В Аудито С Разтърсващ Разказ! Телевизиите Премълчаха Това, Рокаджията И Жертвата Му Са Били

Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян, който пътувал в региона. Той спрял, с цел да предложи помощта си на спрелия автомобил.

Така видял, че мъжът и дамата са с огнестрелни рани. Тодор Мелемов незабавно подава сигнал към гръб. 112.

„ Пътувахме от Пампорово към Стойките и видяхме спряла кола. Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че е закъсал, защото беше заобиколена от снегорин и беше върху повече сняг в сравнение с имаше потребност на платното и спряхме да помогнем, да забележим дали няма потребност от помощ индивида. И като слязохме, като беше мрачно първо не видяхме човек, след това видяхме, че има човек и като светнахме видяхме, че има рана на главата и е окървавена ”, споделя Мелемов пред bTV.

Музикантът Антон Бояджийски от няколко години живеел с банкерката Николина в Пловдив. Пред входната врата на жилището откриваме счупена китара и шапка-бомбе. Съседите настояват, че Антон изпадал постоянно в странни настроения – не поздравявал и елементарно избухвал. В колата с пловдивска регистрация е открит и противозаконен револвер, който бил в скута на мъжа. 41-годишната Николина е убита с два патрона в гърдите и един в главата, а 48-годишният музикант - с една огнестрелна рана в главата. „ Предстои балистична експертиза, с цел да кажат сигурно движимостите лица дали това е оръжието, с което са създадени изстрелите. Намерени са гилзи, патрони. Към сегашния миг можем да кажем, че са непокътнати всички следи ”, разяснява прокурор Недко Симов, представител на Окръжна прокуратура – Смолян. Банковият офис, в който е работила дамата, остана затворен през вчерашния ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР