Автомобил в Стара Загора осъмна с украса, предава .Прочетете ощеАвтомобил

...
Автомобил в Стара Загора осъмна с украса, предава .Прочетете ощеАвтомобил
Коментари Харесай

“Запечатаха“ с монтажна пяна вратите на автомобил в Стара Загора

Автомобил в Стара Загора осъмна с " декорация ", предава.
Прочетете още
Автомобил с марката Toyota RAV4 се оказа безусловно запечатан с монтажна пяна. Возилото е с ямболска регистрация и е било паркирано в региона на жилищен блок в Стара Загора.

" Така посрещнахме утрото. Нека способените органи да си свършат работата ", написа в обществената мрежа Дилиян Пеев.

Мъжът е споделил фотоси, на които виждаме, че вратите на возилото са запечатани със строителна пяна, тъй че да не може да се отворят. Пяна има даже по предното стъкло на автомобила.

" Ако някой е чул или видял нещо, може да ни потърси ", написа още пострадалият.

Не е известна повода за вандалия акт, само че коментиращи в обществената мрежа Facebook допускат, че запечатаният автомобил е паркиран на нечие непознато паркомясто.

" Това е някой стеснен простак, който евентуално си мисли, че мястото си е персонално негово, тъй като прародител му си е пасял магарето там ", написа Христиан Аврамов.

Мариа Манолова пък написа, че мястото, на което е спряна Тойотата, е излаз за колите, които са паркирали пред другите блокове.

" Вероятно по тази причина се е подразнил някой, тъй като не му е стигнало мястото да мине през пътечката ", написа още Манолова.

Други коментиращи допускат, че злодейството е подбудено от лична препирня или несподелена обич.

" Колко дребна и злобна душица би трябвало да си, с цел да направиш това! Типичният безполов глупак, който на ярко е мишка, а вечер избива комплекси, по кое време с пяна, по кое време с изострен предмет по боята на някоя кола ", разяснява Кремена Иванова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР