Автомобил се заби в портата на сградата на германския канцлер

...
Автомобил се заби в портата на сградата на германския канцлер
Коментари Харесай

Антиглобалист се заби с кола в портата на офиса на Меркел

Автомобил се заби в портата на постройката на немския канцлер Ангела Меркел в Берлин, оповестява " Ройтерс ".

Снимки на организацията от мястото на случая демонстрират, че полицията инспектира комби автомобил пред вратата с надпис на немски " Спрете глобализационните политики ", надраскан в бяло от дясната му страна.

Снимки в обществените медии демонстрират думите " Проклети убийци на деца и възрастни хора ", написани от лявата страна на автомобила.

AnschlagsVersuch bestätigt gegen das Kanzleramt! Irre im Regierungsviertel!
— Fuad Musa #WBJ (@FuadMusa03)
Засега няма известия за жертви. На мястото са били изпратени десетки служители на реда и пожарна кола.

Тази заран Меркел трябваше да бъде хазаин на видеоконференция на министър председателите не немските провинции, на която трябваше да бъде разисквано удължение на блокадата по отношение на ковид и по-нататъшни стъпки за битка с пандемията.

Европа е в нараснала паника, откакто ислямистки екстремисти убиха осем души в Париж, Ница и Виена през последните седмици. Снощи швейцарската полиция разпознава швейцарка, която заби нож във врата и хвана друга за гърлото в търговски център в Лугано, като прочут джихадист.

Преди четири години мигрант от Тунис, на който е била отхвърлена молбата за леговище, и който е имал ислямистки връзки, отвлече камион, след което го заби в претъпкания коледен пазар в Берлин, убивайки 11 души и ранявайки десетки други.

Офисът на канцлерството, бяла постмодернистка конструкция, е далечен от всички основни пътища.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР