Автомобил се вряза в коледен парад в американския град Уокешо,

...
Автомобил се вряза в коледен парад в американския град Уокешо,
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в коледен парад

Автомобил се вряза в коледен церемониал в американския град Уокешо, щата Уисконсин, при което бяха ранени над 20 души, в това число деца, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Началникът на полицията в града Дан Томсън сподели, че " няколко " души са починали, само че не уточни прецизен брой. По думите му един човек е задържан. Ужасяващите подиуми бяха снимани от директното лъчение на парада в интернет, както и от мобилните на очевидци, съобщи Българска телеграфна агенция.

На видеокадри, оповестени онлайн, се вижда по какъв начин червен джип се врязва в парада и наподобява връхлита върху над 10 души. Друго видео показваше по какъв начин автомобилът блъска защитните заграждения и се чуваха изстрели, създадени очевидно от полицията. Жена съобщи по малкия екран, че автомобилът е блъснал танцов състав от девойки на възраст сред 9 и 15 години. Полицията към този момент не е дала информация за вероятен претекст. Началникът на полицията сподели, че не е ясно дали казусът е обвързван с тероризъм.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР