Автомобил със софийска регистрация се преобърна в канавката заради сърна

...
Автомобил със софийска регистрация се преобърна в канавката заради сърна
Коментари Харесай

Автомобил се преобърна в канавката заради сърна на пътя

Автомобил със софийска регистрация се прекатурна в канавката поради сърна на пътя, написа „ Монитор”. Катастрофата е станала в сряда сутринта, малко след село Стожер, по пътя за Варна. Очевидци настояват, че животното излязло на пътя ненадейно и било блъснато от автомобила. Информацията бе доказана от ОД на Министерство на вътрешните работи – Добрич. Пострадали и ранени няма. Твърди се, че сърната е убита. Това е втората сходна злополука, зародила в този регион за по-малко от месец.
На 14 април, към 01.30 часа, малко след село Стожер и отбивката за село Дебрене, сърна излезе ненадейно на пътя и бе блъсната от лек автомобил "БМВ”. Вследствие на удара 21-годишният лидер от Генерал Тошево изгуби надзор над колата и се удари поредно в няколко крайпътни дървета. Шофьорът почина на място. Спътницата му - момиче на 16 години с букви С. М., бе настанена в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич с контузия на главата, травма на бял дроб, фрактура на низък крак, без заплаха за живота.
Миналата седмица пък през нощта сръндак се появил ненадейно на автомагистралата Варна – Шумен, оповестиха очевидци. Само фактът, че в този миг в това платно не е имало коли, е повода да няма съдбовни удари. Преди няколко дни сърна бе избавена от риболовци в морето край Каварна.
Сърната била подплашена от улични кучета. Когато я подгонили, тя навлязла в морето и се отдалечила на 150-200 метра във вътрешността, плувайки. Тогава била видяна от дежурните от „ Гранична полиция”. Граничарите се обадили на риболовци, които по това време били на брега. Мъжете влезнали в морето с лодка и извадили животното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР