Автомобил с румънска регистрация се е запалил в българския участък

...
Автомобил с румънска регистрация се е запалил в българския участък
Коментари Харесай

Румънски автомобил изгоря на Дунав мост

Автомобил с румънска регистрация се е запалил в българския сектор малко преди средата на Дунав мост. Това заяви шефът на Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Русе комисар Светослав Войчев.

Сигнал за случая е получен в 13:00 часа. След като дим е почнал да излиза от мотора на колата по време на придвижване, лидерът незабавно е спрял и дружно с тримата си спътници е напуснал транспортното средство, движещо се от Румъния към България. Пламъците са унищожили автомобила, макар намесата на други преминаващи водачи, които са помогнали за потушаването на огъня с пожарогасителите от своите коли, съобщи кореспондентът на Българска телеграфна агенция Андрей Кючуков.

На мястото са пристигнали противопожарни екипи от Русе и Гюргево, както и кола за спешна помощ на Спешна помощ. Областният шеф на Русе Драгомир Драганов е осведомен навреме със обстановката и е взел участие директно при координирането на дейностите, оповестиха от неговата администрация.

По време на случая е имало краткотрайно усложнение при прекосяването на колите през Дунав мост в двете направления, като се е наложило контролиране на придвижването за интервал от към час. Към момента то е изцяло възобновено и се прави в двете ленти на моста, оповестиха от Областната администрация в крайдунавския град.

„ Всички демонстрираха професионализъм и с помощта на тях няма жертви. Те в действителност реагираха стремително на комплициран терен, какъвто е мостът и в огромна степен отличното съдействие се дължи и на сътрудниците от " Гранична полиция “, се показва в изказването на регионалния шеф на Русе.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР