Автомобил с румънска регистрация изгоря в средата на Дунав мост

...
Автомобил с румънска регистрация изгоря в средата на Дунав мост
Коментари Харесай

Автомобил се запали в движение на Дунав мост

Автомобил с румънска регистрация изгоря в средата на Дунав мост през днешния ден следобяд. Пожарът към този момент е сподавен и няма ранени, заяви Областна администрация - Русе.

Имало е краткотрайно усложнение при прекосяването на колите в двете направления, като се е наложило контролиране на придвижването в сектора на случая за интервал от към час. Към момента придвижването е изцяло възобновено и то се прави в двете ленти на моста. След като дим е почнал да излиза от мотора на колата по време на придвижване, лидерът незабавно е спрял и дружно с тримата си спътници и е напуснал транспортното средство, движещо се от Румъния към България.

Пламъците са унищожили автомобила макар намесата на други преминаващи водачи, които са тръгнали да гасят огъня с пожарогасителите от своите коли. Веднага към местопроизшествието се е насочил по един противопожарен екип от Русе и Гюргево, както и екип на Спешна помощ.

Областният шеф на Русе Драгомир Драганов беше осведомен навреме със създалата се обстановка и взе участие директно при координирането на дейностите. Той благодари на незабавните екипи за положителната взаимна работа и акцентира ролята на Регионална дирекция " Гранична полиция “ за справяне с спешната обстановка.

" Всички демонстрираха професионализъм и с помощта на тях няма жертви. Те в действителност реагираха стремително на комплициран терен, какъвто е моста и в огромна степен отличното съдействие се дължи и на сътрудниците от Гранична полиция “, сподели Драганов. Той твърди, че все още заради случая няма усложнения в придвижването през Дунав мост при Русе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР