Автомобил падна от мост в София. Инцидентът станал на столичната

...
Автомобил падна от мост в София. Инцидентът станал на столичната
Коментари Харесай

Кола падна от мост, двама пострадаха


Автомобил падна от мост в София. Инцидентът станал на столичната улица „ Самоковско шосе “. При злополуката са потърпевши двама души – мъж на 33 години и 40-годишна жена. Те са откарани в болница.

Двамата са превозени в болница „ Св. Анна “, оповестиха за Българска телеграфна агенция от лечебното заведение. Пострадалите са контактни, съответни, без затруднения на положението им.

Продължават прегледите и осъществяването на спомагателна диагностика.

Сигналът за злополуката е получен в 11:30 часа, като на място са изпратени две коли за спешна помощ. Това пък оповестиха от Центъра за незабавна здравна помощ.

Причините за случая се обясняват.

Това не е първият сходен случай в столицата. Преди няколко години, автомобил, движещ се по бул. „ Александър Малинов “ падна от моста на входа за „ Младост “. Оказало се, че шофьорката – 43-годишна жена, е изгубила надзор над ръководството. Тя прелетяла повече от 10 метра.

Наложи се пожарникари да оказват помощ за изваждането на 43- годишната жена от автомобила. В нейния случай обаче случаят беше надалеч по-тежък, като дамата беше призната с тежка черепно-мозъчна контузия. Вероятната причина за случая е скорост, несъобразена с пътната настилка.

Във Велико Търново пък още помнят случай, при който автомобил падна от мост по пътя София-Варна, на влизане в Старопрестолния град. Това се случило тъкмо против пандиза в града, измежду бял ден.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР