Автомобил на украинка беше надраскан брутално с червена боя във

...
Автомобил на украинка беше надраскан брутално с червена боя във
Коментари Харесай

Автомобил на украинка беше надраскан брутално с червена боя във Варна

Автомобил на украинка беше надраскан брутално с алена багра във Варна, научи Varna24.bg . Ето и цялата история, която се споделя в обществените мрежи:

“Колата на нашата Мария. От първия ден както е пристигнала оказва помощ на хората. В мраз, в горещина, сама, с детето си. Детето й е състезател и съставлява България на спортни соревнования. Живее на квартира, приключи курс по български език. Завърши курс по снимка в България с български учител. Плати си курса сама. Всяка сряда подстригва хора в потребност гратис, тъй като е коафьор. Колата й стои пред блока откогато е пристигнала, не я кара.

Тези украинци, които са пристигнали с коли да не би да ги откраднали? Това че в Украйна хора с хубави коли, приказва за равнище на живота там преди войната. Да не би бягат от беднотия?

Но няма да можете да посеете зло и ненавист в нас, тъй като ние сме на светлата страна. А вие живейте с черна си душа, преглъщайте до дъно всичките гадости, които изпръсквате по светли хора.

А ние познаваме най-хубавите представители на българския народ, които са повече и които стоят един до друг с нас и не ни оставят да се отчайваме.

Ние ще измием колата, само че вашата същина – не ", написа консуматор на Facebook и качва фотосите, които ви демонстрираме в галерията.

- " Колата на доброволката Мария от Украински Дом Варна - Українська діаспора Болгарії " Український Дім " осъмва по този начин тази заран в кв. " Чайка ", Варна.

Мария оказва помощ откогато е в България, също така работи, заплаща си квартирата, отглежда почтено сама детето си. С какво пречи тя на българския патреот, като се изключи че явно е пристигнала до тук с джип, който даже не кара изключително? ", написа от своя страна Svetlozara Koleva.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР