Автомобил на майка в София е била обрана за по-малко

...
Автомобил на майка в София е била обрана за по-малко
Коментари Харесай

За 3 минути: Обраха кола на майка пред училище, заключена ли е била?

Автомобил на майка в София е била обрана за по-малко от пет минути. Това е станало, когато тя е взимала дъщери си от учебно заведение.

Случаят е кв. " Гоце Делчев ", до 104-то ОУ.

" Днес (б. а. вчера) паркирах колата си пред филиала на 104-то ОУ на ул. " Метличина поляна ", с цел да взема щерка си. Явно по нехайство не съм заключила колата и за 3-4 минути изчакване пред входа на постройката, раницата ми беше открадната от предната седалка. Бъдете деликатни и заключвайте постоянно колите си.

А раницата е бежово и черно с оранжеви ципове, в случай че някой я забележи някъде захвърлена ще бъда признателна да се свърже с мен. ", моли Йорданка Лясковска.

Потребители показаха, че е доста евентуално дамата изобщо да не е не запомнила да заключи, а посредством заглушаване с " устройство " колата е била разполагаем на крадеца, за който очевидно 3 минути са повече от задоволителни.

" Най-вероятно сте заключила, само че са ви създали запушалка със заглушаващо устройство … преди години по този начин ми откраднаха преносимия компютър от багажника пред ОДЗ “Звънче ”. Правят го на коли паркирани отвън обсега на камери (ако има такива), тъй че не оставяйте нищо скъпо даже и за минути… изключително към учебни заведения и детски градини. ", написа Стефан Д.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР