Автомивките стават и пицарии. Масово обектите за почистване на коли

...
Автомивките стават и пицарии. Масово обектите за почистване на коли
Коментари Харесай

Автомивките стават пицарии, ето защо

Автомивките стават и пицарии. Масово обектите за разчистване на коли отварят и заведения вътре, като доста от тях подаряват храна или питиета. Една от офертите сега е миене на автомобил и безвъзмездна пица за 24 лева вместо за 54 лева, сподели изследване на " Телеграф “.

Услуга

Промоционалните услуги, измежду които и безплатната пица, важат в избрани часове. За миене и тестена вкусотия на пещ със съставки по желание за общо 24 лева би трябвало да оставите возилото сред 15 ч. и 19 ч. от понеделник до петък и сред 9 ч. и 19 ч. в събота и неделя.

Офертата е годна до 3 ноември. Не е включено разчистване на багажници и жабки. Ако желаете това, би трябвало да доплатите в допълнение на място. Забранено е внасянето на храни и питиета в обекта, прецизираха притежателите. Други автомивки оферират гратис кафе и вода, в случай че почистим колата си при тях.

Цената за лек автомобил е 14 лева, за ван е 16 лева, а за джип – 18 лева В тези цени влизат и кофеинова напитка с бутилка минерална вода. В момента има оповестени и промоции за гланциране на фарове, като услугата е понижена на 25 лева от 35 лева Външно разчистване и нанасяне на полимер може да се резервира за 80 лева, понижено от 118 лева

Кръчми



Все повече автомивки отварят и кръчми, тъй като по този метод притеглят повече клиенти, обясниха притежатели на такива обекти в София.

Идеята е човек да похапне, до момента в който му чистят колата. Затова и тези автомивки нормално са най-предпочитани и с цел да оставите возилото си в тях, би трябвало да запазите час ден по-рано, разясниха консуматори. В други няма да ви желаят резервация по-рано, само че ще се наложи да чакате най-малко два-три часа, до момента в който пристигна ред за вашата кола.

Заради претовареността си с изключение на заведения за хранене доста автомивки обособяват и детски кътове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР