Автомагистрали - Черно море получи част от дължимите им средства

...
Автомагистрали - Черно море получи част от дължимите им средства
Коментари Харесай

МРРБ платило частично на "Автомагистрали - Черно море” за ремонта на АМ "Тракия"

" Автомагистрали - Черно море ” получи част от дължимите им средства за ремонта на автомагистрала " Тракия " от Стара Загора до Чирпан.

" Днес в сметката на шуменската компания са постъпили 9,2 млн. лева, което е 1/4 от цялата сума, която възлиза на близо 37 млн. лева ", заяви за Българска телеграфна агенция финансовият шеф Петя Стоянова и уточни, че средствата са преведени от държавната компания " Автомагистрали ".

Петя Стоянова, която е и секретар на синдикалната организация, сподели, че при последния митинг на 5 октомври, пред постройката на Министерството на районното развиване и благоустройството са получили увещание, че тази сума ще им бъде изплатена. Тя добави, че след приемане на средствата през днешния ден към този момент са разплатени заплатите на чиновниците, предстоят и заплащания към доставчиците. Очаква се до края на седмицата да се подпише съглашение за разплащане и на останалата част от средствата от страна на страната.

Заради закъснение на заплащанията пътните строители излязоха неколкократно на митинги през последните месеци, като за малко блокираха придвижването по разнообразни пътни сектори в страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР