Автокражбите из София продължават. Някои столичани се оплакват, че са

...
Автокражбите из София продължават. Някои столичани се оплакват, че са
Коментари Харесай

Джамбази посегнаха на БМВ, полицията се намеси

Автокражбите из София не престават. Някои столичани се оплакват, че са останали без коли, а други " горят " с елементи.

Подобна история споделя Ани С., която обаче има щастието апашите да бъдат хванати.

От нейното БМВ били отмъкнати декоративните решетки на предницата.

Т.нар " бъбреци " изчезнали от паркираната кола в кв. " Връбница " през нощта. Часове по-късно крадците били хванати от столични служители на реда. За това оповестява самата жена в мрежата.

" Има вяра! ", написа тя. Срещу причинителите била подадена тъжба и са дадени показания.

Под обявата водачи споделят и своя опит с кокошкарските похищения. Някои водачи се оказват с изчезнали катализатори, други увисват с чистачки, а трети с решетки.
" Моите ги сваляха два пъти. Смених първите с нови на същия ден и два дни по-късно и тях ги нямаше ", споделя  Алисия И.  " И нашите се пробваха да ги откраднат, спомагателната тревога се е присъединила, та в бързината да ги смъкват са ги счупили и са ги оставили. Моля да споделите по какъв начин са се развили нещата с въпросните хубавци, когато всичко завърши ", разяснява Росица Д.  " За въодушевление ще опиша преживелица с мен: един път на паркинг пред НДК ми откраднаха чистачките. По-точно, бяха взели мойте, които бяха нови, а сложили остарели леко ръждясали. Горе-долу чистеха и те ", разяснява Пламен В.
 Преди дни в софийските групи във Фейсбук бе споделена и друга  сходна кражба. Тогава от немски автомобил, паркиран в " Малинова котловина ",  изчезнаха решетки, както и елементи от гледалата. Столичани споделиха и видео от кражбата. На което си вижда, че след похищението причинителят се качва в такси.  
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР