Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския

...
Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския
Коментари Харесай

Бивш любовник – бандит поръчал да откраднат колата на певицата Юнона

Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския са разследвани от Министерство на вътрешните работи като причинители на дръзката кражба на електрическия автомобил на фолкпевицата Юнона, написа „ Уикенд “. На 25 ноември вечерта возилото на изпълнителката беше отмъкнато под терасата на дома й в София единствено денонощие откакто Юнона се завърна от Австралия, откъдето пък разгласи, че е получила предложение за брак от приятелят си – загадъчен предприемач.
Според описа на Юнона, камерата за видеонаблюдение, инсталирана на видно място под терасата й, не стреснала дръзкия крадец, който маскиран с шапка и с качулка на главата отключил нейния „ Хюндай “ и си тръгнал с автомобила.

„ След завръщането ми от най-красивата страна Автралия в нашата мащеха България, поканих своето семейство да ми гостува и те пристигнаха от Стара Загора. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването...

Колата беше спряна тъкмо под терасата ми

и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах! И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и колата я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по- рано мъж с шапка и качулка необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля... “, ожали се Юнона. Въпреки че незабавно е алармирала на тел. 112 за кражбата, автомобилът на чалгаджийката до този миг не е открит.

Според полицейски източник на „ Уикенд “, столичните криминалисти проверяват група

автоджамбази, ръководени от Краси Мраморския,

за откраднатия електромобил на Юнона. Твърди се, че точно бандата на Мраморския е профилирана в задигането на електрически модели коли, защото разполага със скъпоструваща техника за отключването и запалването им.

Според една от версиите, които се прокрадват в ъндърграунда, похитената кола може и да не е само с претекст бърза облага за апашите, а да е ориентирана като самобитно възмездие към Юнона. „ Върви слух, че певицата е вбесила бивше свое гадже – крими престъпник, гравитиращ към Краси Мраморския, който поръчал да откраднат колата й за възмездие. Онзи прочел в интернет, че Юнона ще се дами, откакто получила предложение за брак от милионер на яхта в Сидни и решил да я накаже, като й открадне автомобила “, дава публичност на мълвата за същинската причина за отмъкнатото возило на неуморната труженичка на микрофона благонадежден източник на „ Уикенд “.

Слухът гласи, че допреди към година певицата е поддържала бурна

интимна връзка с радомирския престъпник Гената Жабето,

апетитен като дясна ръка на Краси Мрамоския.

Според полицейски източник на „ Уикенд “, Гената Жабето от години се е утвърдил в подземния свят като търговец №1 на крадени авточасти. В случаите, в които бандата на Краси Мраморския е получила поръчка от чужбина за съответен модел безценен автомобил, който успее да задигне, рамата и шасито на возилото се пренабиват в автоморгата на Жабето, който даже пребоядисва откраднатия модел и го трансформира в съвсем неразпознаваем нов експонат. Впоследствие колата се кара към Варна и се дава на известния крадец Пламен Косара, който я пласира към Русия като кола-двойник. Мраморския работи и с различен занаятчия на коли-двойници – Бойса от Свиленград, който пласира част от откраднатите возила към Турция и арабския свят.

Според полицейски източник на „ Уикенд “, Юнона е икономисала в показанията си пред криминалистите за отминалата любовна връзка с Гената Жабето, която, разправят, завършила злополучно. Из Радомир се шушука, че любовната спекулация сред фолкпевицата и

 

търговец №1 на крадени авточасти

била разтурена след колосален скандал и даже физическо нахлуване над Юнона от брачната половинка на бандита.

Фолкпевицата Юнона, която сама се дефинира като „ притежателката на една от най-големите силиконови гръдни обиколки в попфолк сектора “, нашумя преди 15 години като интимна половинка на каскадьора и кмет на Раднево Нончо Воденичаров. Любовната им връзка завърши злополучно – Воденичаров почина по време на присъединяване си в приключенското риалити шоу „ Сървайвър ”. Като причина за гибелта му тогава беше посочен солиден инфаркт, въпреки да се тиражираха и други версии.

През последните няколко години Юнона крие грижливо детайлности за интимния си живот, само че неотдавна сама се похвали, че е получила предложение за брак от дългогодишния си другар. Милионерът, който имал стабилен бизнес и непрекъснато глезел обичаната си, паднал на коляно пред чалгаджийката на яхта посред океана и тъкмо пред операта в Сидни й отправил заветното предложение след 6-годишна тяхна връзка.

„ В нашите среди се приказва, че колата на Юнона е открадната за възмездие от хората на Краси Мраморския и Гената Жабето. Факт е, че тяхната организация разполага с техника, която може да отключва и възпламенява електрически коли от всички модели “, призна пред „ Уикенд “ столичен автоапаш.

Красимир Пешев – Мраморския дълги години беше част от структурата на починалия престъпник Антон Петров – Хамстера. Мраморския беше разследван като част от

бандата за отвличания на богаташи „ Наглите “

поради подозрения, че е осигурявал коли, които са били употребявани от Прокопи Културиста и хората му за отвличания на богаташи. Красимир Пешев обаче по този начин и не беше измежду обвинените по делото „ Наглите “.

Той нашумя в края на 2017 година, когато беше разгласен за търсене поради серия от обири взаимно с люлинските обирджии Стоян Янакиев – Дългия и Николай Илиев – Понти. Тогава триото беше хванато надали не на шаблон - в миг на въоръжен грабеж на железна каса от офис в ж.к. „ Люлин “. Дългия и Понти бяха задържани, само че Красимир Мраморския съумя да се измъкне от полицейската клопка, помитайки един от служителите на реда с крадено БМВ, употребявано за въоръжения обир над офис помещение в „ Люлин “. Пешев беше разгласен за общонационално търсене, преди да се съобщи самичък в полицията няколко седмици след несполучливия грабеж. Делото срешу Мраморския, Стоян Дългия и Ники Понти към момента не е завършило даже на първа инстанция в съда.

Мраморския е подозиран и за някои от най-дръзките въоръжени кражби в България, случили се през последните години. Съществуват подозрения, че той е

уредник на обира за 5 милиона лв.

над инкасо автомобил в комерсиалния център „ Ринг мол “ в края на ноември 2022 година Според информация на „ Уикенд “, пристигнала от жители на ъндърграунда, Краси Мраморския от години поддържа близко другарство с човек от гръцкия мениджърския екип на „ Ринг мол “ и получава от него информация, нужна му за крупни кражби и за обири на коли. В подземния паркинг на „ Ринг мол “ безусловно всяка седмица се краде най-малко по една лимузина.

Твърди се, че една от аргументите Красимир Пешев – Маморския да не бъде притесняван от органите на реда през последните години е обстоятелството, че той работи с българските застрахователни компании – търси откраднати возила, застраховани при родни застрахователи и протяга ръка единствено на лимузини, които са застраховани в интернационалните компании, настоящи у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР