Автобусна фирма „Цветина“ от Мездра е една от водещите лицензирани

...
Автобусна фирма „Цветина“ от Мездра е една от водещите лицензирани
Коментари Харесай

Изберете автобусна фирма „Цветина“ за вашето удобно и сигурно пътуване в страната и чужбина /снимки/

Автобусна компания „ Цветина “ от Мездра е една от водещите лицензирани транспортни компании в страната. Компанията е на пазара от 1990-та година и през времето се е потвърдила като водач с постоянния и сигурен превоз, който обезпечава, освен в Северозапада и страната, само че и в чужбина.
Автобусната компания има личен автопарк от 42 транспортни средства. 11 от тях се употребяват единствено за интернационален транспорт, описа шефът Цветан Тодоров. „ Цветина “ разполага с първокласни возила с 4 звезди и 3 звезди, които покриват всички упования на клиентите за комфортно и несъмнено пътешестване. Най-новата им облага са 3 нови такива рейсове. Заради огромния брой клиенти, от „ Цветина “ наемат и непознати транспортни средства, с цел да могат да обслужват качествено хората, които се възползват от предоставените от тях услуги.
За предходната година „ Цветина “ е класирана като №2 в страната по брой извозени туристи за Турската ривиера – общо 54 000 индивида. Сезонът тази година е още по-обещаващ, като до момента броят на обслужените туристи от компанията надвишава 72 000. Ръстът е индикативен за развиването на компанията и доверието на клиентите в нея.
В „ Цветина “ работят 54 високо квалифицирани чиновници, които ще отговорят на всичките въпроси на клиентите и ще им оказват помощ да изберат най-хубавият вид за пътуването си.
По време на Коледните и Новогодишните празници автобусната компания ще обезпечава на клиентите си незабравими моменти с удобно пътешестване до водещите дестинации от пакетите на туристическите организации, с които „ Цветина “ има контракт и главно с „ Турс Клуб “.
Възползвайте се от услугите на „ Цветина “ и ще разберете, че пътуването може да бъде едно незабравимо наслаждение!
Повече информация можете да получите на тел. +359 910 92939 и +359 887 424320.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР