Автобусите се движат с нарушения в графика Интензивната гръмотевична буря,

...
Автобусите се движат с нарушения в графика Интензивната гръмотевична буря,
Коментари Харесай

Огромен кестен затвори бул. Приморски във Варна, бурята натроши клони и дървета

Автобусите се движат с нарушавания в графика
Интензивната гръмотевична стихия, съпроводена със мощен дъжд, повали клони и дървета във Варна, заяви кореспондентът на .

Огромен кестен е паднал на пътното платно на бул. " Приморски " след светофара на подлеза на ФК. Движението се отклонява към Шишковата градинка. Затруднен е графикът на рейсовете, на които маршрутът минава оттова. Екипи на гражданска отбрана и пожарната към този момент разчистват отломките. 

Подлезите до Спортна зала и Детския ъгъл към Морската градина са проходими, видя кореспондент на Радио Варна. Забелязват се обаче откършени дървета в Приморския парк в тревните площи, алеите са разчистени.

Силна в ранното утро провокира наводнени сектори в региона на Автогарата във Варна, до Летния спектакъл, а три коли са били блокирани от водата в региона на бул. " Република " до огромен хипермаркет за строителни материали. С помощта на пожарната са извадени.

Наводнен е и стола на учебно заведение " Любен Каравелов " в квартал " Аспарухово ",отводнява се и подлезът на спирка " Почивка ", където жена е била блокирана в автомобила си, само че също е минала след помощ от пожарната.

В Морската градина има доста паднали клони, шахти са останали без капаци. Няма серизони провали върху инфраструктурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР