Автобуси от Турция пристигнаха в деня на вота на автогарата

...
Автобуси от Турция пристигнаха в деня на вота на автогарата
Коментари Харесай

Кърджали с най-ниска изборна активност на този вот – 24%

Автобуси от Турция дойдоха в деня на вота на автогарата в Кърджали, само че броят им беше доста по-малък от този на предишни избори. Интересното е, че един от пристигналите рейсове беше заплатен от общината в Бурса.

Интересен подробност е, че нито един човек не се възползвал от машината за гласоподаване в секцията в село Бойно. Активността там е 10%. А като цяло региона на този избор ще удари най-ниската си изборна интензивност – 24%.

Багра е една от деветте махали към село Кобиляне, в която дузината поданици се усещат забравени. Тук политик не е стъпвал, даже да дава обещание.

„ Няма подбив, не съм видял тука никой да идва. Сигурно напън нямат в този момент. В тези избори напън нямат несъмнено. На нас нищо друго не ни би трябвало, единствено да дойдат, да се грижат за хората. К‘во желаеме ние- път и вода да ни докарат, нищо друго “, споделя локалният гражданин Селим Мехмед.

За други асфалтът не е значим, щом има дарове. Исмет Мюмюн споделя, че дават „ к‘вото имат благоприятни условия – дават “.

В Кобиляне и махалите в близост, хората описват, че напън да гласоподават няма.

В селото, където по лист са над 900 гласоподаватели, непрекъснато живеещи са 300.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР