Автобуси докараха привържениците на Възраждане за протеста пред сградата на

...
Автобуси докараха привържениците на Възраждане за протеста пред сградата на
Коментари Харесай

С путинския Z патриоти от Възраждане искат неутрална България

Автобуси докараха последователите на " Възраждане " за митинга пред постройката на Народното събрание. Сред тях има такива с изписан знак " Z " на гърбовете - " Z " е прокремълски знак на съветската война в Украйна, прецизира БГНЕС.

Участниците в оповестения за народен митинг против държавното управление на четворната Коалиция слязоха от рейсовете и микробусите на площад „ Батенберг” и потеглиха пеш към постройката на Народното събрание. Там бяха сложени железни заграждения.

" Възраждане " стачкуват, с цел да изразят позицията си, че България няма място във военния спор сред Украйна и Русия и не би трябвало да дава оръжие на Украйна.

В момента единственото нещо, което стопира депутатите да гласоподават плана за изпращане на военна помощ на Украйна - този акт на изменничество, сте всички вие тук на площада. Истината е, че през днешния ден това предложение трябваше да бъде импортирано, само че те се уплапшиха, тъй като предателите са страхливи, крепят ги само непознати сили, съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

България не е НАТО, България не е Европейският съюз, България – това сме ние. Националните предатели усещат, че революцията стартира. Ние няма да отстъпим, до момента в който още веднъж не стартираме да управляваме страната си, съобщи Костадинов, като прикани за оставка на държавното управление и предварителни избори.

Според най-малката парламентарна група в 47-ото Народно заседание не би трябвало да разрешаваме на територията на България да се разполага НАТО-вска военна техника и бойци.

Към митинга се причисли и партия МИР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР