Автобусът с българска регистрация пристигнал на 14 април на излизане

...
Автобусът с българска регистрация пристигнал на 14 април на излизане
Коментари Харесай

Хванаха 210 кутии цигари в консерви с кучешка храна на ”Калотина”

Автобусът с българска регистрация дошъл на 14 април на излизане от страната. В хода на митническата инспекция органите на реда разкрили пратка непридружаван багаж с изложение - храна и гранули за животни. Пратката е с 15 броя фабрично затворени консерви с храна за кучета.

При осъществяването на служебните си отговорности митническите чиновници разкрили, че всяка от консервите съдържа по 14 кутии цигари с годен български акцизен бандерол,

Точният брой на откритите тютюневи произведения възлиза на 210 кутии цигари, пренасяни контрабандно. Те са конфискувани, а на водача на рейса, който е българин, е формиран акт.

Междувременно почти 100 000 къса контрабандни цигари задържаха митническите чиновници на Министерство на правосъдието Лесово. Ден по-рано митническите чиновници на " Лесово " са задържали 4980 кутии контрабандни цигари, укрити в камион с ламинирани плоскости.

 

Шофьорът, румънски жител, е заявил, че транспортира ламинат от Турция за Румъния през България. По време на инспекцията инспекторите открили зони в товара с подозрителна компактност. При последвалата физическа инспекция са открити цигарите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР