Автобусът на отбора на Интер Маями беше претъпкан от страстни

...
Автобусът на отбора на Интер Маями беше претъпкан от страстни
Коментари Харесай

Автобусът на Интер Маями на Лионел Меси беше претъпкан от фенове в маниакални сцени преди дебюта на Луис Суарес

Автобусът на тима на Интер Маями беше препълнен от буйни почитатели, които желаеха да зърнат Лионел Меси и Луис Суарес, до момента в който клубът от MLS се приготвяше за се изправят против Ел Салвадор в другарски мач на тяхното безумно предсезонно турне.

Пристигането на Меси в клуба, благосъстоятелност на Дейвид Бекъм, предишното лято преобрази ориста им, защото Интер Маями завоюва Купата на лигата – шампионат сред американски и мексикански тимове в средата на сезона – с цел да достави първото парче сребро на Маями единствено седмици след неговия идване. Маями също беше на дъното в Източната конференция, когато Меси дойде и травмите на аржентинеца провалиха очакванията му да направи късно присъединяване в плейофите на MLS.

Въпреки че той безспорно е звездната атракция, Меси не беше единственото сключване на марката, направено от Интер Маями, защото Серхио Бускетс и Жорди Алба също се реалокираха в Щатите. Един от най-близките другари на Меси, откакто двамата играха дружно в Барселона, ур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР