Автобусът на Беса транс, който изгоря на АМ Струма, е

...
Автобусът на Беса транс, който изгоря на АМ Струма, е
Коментари Харесай

Властите в Скопие: Беса Транс съзнателно е нарушила закона

Автобусът на " Беса транс ", който изгоря на Автомагистрала " Струма ", е пътувал, употребявайки удостоверението на друго транспортно средство, съпроводено от лиценза на фирмата-превозвач.

Това излиза наяве от известие на северномакедонското министерство на превоза.

„ За конкретизиране - номерът 007017 е номер на лиценз на превозвача " Беса Транс " БТБ за осъществяване на интернационален транспорт на пасажери. Номерът 22679, с който се спекулира от някои медии и който е употребен от изгорелия рейс на излизане от страната, е от лиценза на друго транспортно средство, с други номера, също благосъстоятелност на превозвача Беса Транс,, - показват от северномакедонското министерството превоза и известията.

Злоупотребявайки с тези документи, фирмата-превозвач умишлено е нарушила наредбите на Закона за автомобилните транспорти, считат от Министерството на превоза и известията на РСМ.

За изгорелия рейс превозвачът „ Беса Транс” не е разполагал с уверение от лиценза за интернационален свободен транспорт на пасажери и този рейс не е регистриран в електронната база данни на Министерството на превоза и известията.

В известието се припомня, че изгорелият рейс не е докладван от притежателя в електронната база данни на министерството и по този метод не е пожелан лиценз от това МПС.

„ Съгласно Закона за автомобилните транспорти, чл.11 ал.1, превозвачът може да стартира транспорт на пасажери в и отвън страната откакто получи лиценз за компанията и уверение за лиценза за МПС. Затова към този момент информирахме, че Министерството на превоза и известията е лишило лиценза за употреба на превозвача " Беса Транс " БТБ “ - се споделя още в известието на Министерството на превоза и известията на РСМ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР