Автобусът, изгорял на АМ Струма, няма как да е след

...
Автобусът, изгорял на АМ Струма, няма как да е след
Коментари Харесай

Български бизнесмен за ада на Струма: Допускам терористичен акт

" Автобусът, изгорен на Автомагистрала " Струма ", няма по какъв начин да е след 2018 година, а най-вероятно става дума за превръщане на документи. Старите модели също имат спешни изходи, само че те се отварят ръчно. Автобусът е на повече от 10 години. Допускам, че е ремонтиран напълно и претапициран с леснозапалими материали ", показа предприемачът Себахтин Исмаил от Хасково, който е притежател на огромна автобусна компания.

По думите му гърмежът може да е породен от доста газови бутилки.

Превозвачът споделя, че рейсовете, създадени след 2018 година имат 9 системи за сигурност според еврорегламентите.

" Пожарната апаратура една от тях. В нея има пожарогасители и системи за уведомяване. Всичко се намира в багажното поделение. Автобусът може да бъде изгасен самичък до идване на пожарната, тъй като купето и седалките не са леснозапалими ", изясни той пред Nova News.

По думите му при мотора има система, която при минимум късо съединяване или пожар автоматизирано задейства всички системи в рейса.

" Според мен на 90% е имал първоначелен гърмеж в рейса. Не изключвам и версията и терористичен акт. Лошото е, че на " Капитан Андреево " рейсовете съвсем не се ревизират. Дизелово гориво не може по този начин да провокира гърмеж. Може тези газови бутилки да са купени от Турция, където там е доста на ниска цена. Той не е позволен в Европейски Съюз. "

" Пътниците по най-бързия метод би трябвало употребяват чукчетата в рейса при сходен случай и да изоставен по най-бързия метод.

" Това включва спешно прекъсване, спешно отваряне на вратите и люковете, които се намират вътре ", разкри превозвачът. И посъветва при пожар или заплаха от подобен стъклата да се счупят допустимо най-бързо с спешните чукчета.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  0(преди 25 секунди) Рейтинг: 7129 | Одобрение: 9 Хайдеее.... Поредният специалист - антитерорист се изрече... Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР