„Автобусът е застрахован в нашата компания. Непосредствено след инцидента –

...
„Автобусът е застрахован в нашата компания. Непосредствено след инцидента –
Коментари Харесай

Застрахователят на катастрофиралия край Своге автобус: Всички ще получат обезщетения

„ Автобусът е застрахован в нашата компания. Непосредствено след случая – до няколко часа, наши представители бяха на място, с цел да спомагат с каквото е допустимо ". Това съобщи изпълнителният шеф на „ Лев инс” Павел Димитров във връзка тежката злополука с рейс край Своге.

Представители на компанията са били през вчерашния ден на мястото на случая, в село Световрачене, откъдето са множеството починали и значително потърпевши, и в лечебните заведения при ранените. Въпреки че рейсът не е минал втори механически обзор, то той има застраховка, акцентира Димитров.

Той посочи, че компанията работи по израелския образец – още преди завършване на следствието да провиснал предплатени изплащания за медицински консумативи или лекуване.

Павел Димитров даде телефони, на които потърпевшите и околните на починалите, могат да се свържат със застрахователното сдружение: 0800 10 200 и 0899 993 419.

Борислав Богоев разяснява проблема „ Олимпик”, поради който над 200 хиляди коли у нас се оказаха без годна „ Гражданска отговорност”. По думите на Богоев подалата оставка зам.-председателка на КФН Ралица Агайн не си е свършила качествено работата, защото проблемите не „ Олимпик “ са почнали доста пред май 2018 година Според него съмнение би трябвало да провокира фактът, че сдружението няма права да упражнява активност в няколко страни, а единствените клонове на „ Олимпик “ са били у нас и в Гърция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР