Автобус с туристи бе нападнат в Барселона от членове на

...
Автобус с туристи бе нападнат в Барселона от членове на
Коментари Харесай

Младежи, искащи независимост на Каталуния, нападнаха автобус с туристи в Барселона

Автобус с туристи бе атакуван в Барселона от членове на младежката организация Arran, която е обвързвана с партията " Кандидатура на националното единение ", изповядваща самостоятелност на Каталуния от Испания.
Организацията популяризира видео, на което се вижда по какъв начин четирима младежи с маски на лицата стопират на улицата туристическия рейс с пасажери, пукат му гумите и пишат на челното стъкло " Туризмът убива районите ". Нито туристите, нито водачът са потърпевши. Произшествието е станало в четвъртък, само че за него стана известно едвам в този момент, заяви БГНЕС.
В публикувано известие Arran декларира, че туризмът " унищожава територията и обрича на мизерия работническата класа ". „ Сегашният туристически модел, от който страдаме във всички Каталонски земи, унищожава опцията на работническата класа да живее почтено. Ние действаме като законна отбрана против модела, който желае да ни трансформира в плебеи, а страната в атракционен парк, от което печели единствено буржоазията и капиталът ", споделя се в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР