Автобус с работници на мездренския завод SEBN е катастрофирал във

...
Автобус с работници на мездренския завод SEBN е катастрофирал във
Коментари Харесай

Извънредно! Автобус с работници се обърна във Врачанско, има много ранени /снимки/

Автобус с служащи на мездренския цех SEBN е аварирал във Врачанско, научи организация BulNews. 
Инцидентът е станал тази заран на влизане във Фурен. Автобусът обирал служащи из селата, когато се поднесъл на хлъзгавия от снега път и се обърнал върху къща. 
При произшествието измежду пасажерите е имало ранени хора. Веднага е подаден сигнал на незабавния телефон 112, само че от там по този начин и не изпратили избавителни екипи. 
Наложило се хората сами да си оказват помощ и да вадят потърпевшите от рейса. 33-годишен чиновник в завода – Александър Георгиев от село Михайлово, взел нещата в свои ръце. Насред суматохата, в която всичките му сътрудници пищели от боязън и болежка, той съумял да разбие прозорец на рейса и почнал да вади хората. 
В транспортното средство имало към 15-20 служащи. В продължение на много време те чакали на място, само че не пристигнали нито полиция, нито кола за спешна помощ. В последна сметка техни близки пристигнали с коли и ги прибрали, само че рейсът още е там, а реакция от институциите няма. Изглежда поради влошената конюнктура екипите не съумяват да смогнат на всички подадени сигнали. 
В съответния случай, по-сериозно потърпевшите са двама. Георгиев е със сцепена джука и натъртен крайник, а негова колежка – със сцепeна глава в болница. Останалите хора са с по-леки пострадвания. 
Да се надяваме, че няма да се стигне до по-тежък случай, защото не се знае дали ще има кой да се отзове на помощ…
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР