Автобус с работници е излязъл от пътя и е паднал

...
Автобус с работници е излязъл от пътя и е паднал
Коментари Харесай

Автобус с работници излезе от пътя и падна върху къща във Врачанско

Автобус с служащи е излязъл от пътя и е паднал върху къща врачанските села Фурен и Лесура. Пътуващите са съумели да излязат през прозорец. Инцидентът е станал сутринта.

Автобусът се обърнал на една страна върху вратите си. Наложило се е пасажерите да счупят прозорци, с цел да излязат. Сред тях е имало хора с охлузвания и други леки пострадвания.

Над 42 обитаеми места в региона са без електрозахранване. Частично бедствено състояние е въведено и в община Враца поради липса на ток допълнително от половината села на общината.

Става въпрос за двата бързи влака София – Варна и пътническия трен от Карнобат за Варна

„ Знам, че всеки един от вас е в правото си да бъде ядосан, че улицата, по която се движи, не е идеално почистена или пък е непроходима. Истината обаче е, че против природата не всеки път можем да се борим, даже и да влагаме всичките си вероятни сили. През последните 24 часа работеше цялата налична техника и все пак, резултат съвсем не се виждаше. Аз самият бях в една от машините през целия ден и мога да ви уверя, че 30 минути след почистването на улицата, тя изглеждаше по този начин, като че ли от там не е минавал снегорин. Затова приканвам всеки един от вас за малко повече схващане и самообладание “, написа кметът на Враца в профила си във Facebook.

Ученици от 280 учебни заведения в страната няма да учат поради усложнената конюнктура

По предписание на премиера акад. Денков и министъра на земеделието и храните Кирил Вътев е основана организация шестте Държавни горски предприятия да подкрепят интензивно с горска техника почистването на снега и отстраняването на вредите. В областите Враца и Велико Търново, по поискване на общинските и регионалните управляващи в почистването са се присъединили и военни формирования.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР