Автобус с фенове на ФК Ботев Пловдив е бил задържан

...
Автобус с фенове на ФК Ботев Пловдив е бил задържан
Коментари Харесай

Задържаха фенове на Ботев в Македония

Автобус с почитатели на ФК Ботев Пловдив е бил арестуван край Куманово от македонската полиция, осведоми пловдивският " Марица ", като се базира на разкази на пострадалите.

Групата, която пътува за мача на жълто-черните с Партизани в Тирана, не може да продължи пътя си към този момент повече от 3 часа.

Пловдивчани незабавно са се свързали с депутата от Патриотичния фронт Славчо Атанасов, който им е обезпечил връзка с българските консулства в Скопие и Битоля.

Дипломатите ни към този момент пътуват към мястото на случая. Според версията на " бултрасите ", рейсът е спрян поради плакати с патриотични надписи и развети български флагове.

От македонските управляващи обаче настояват, че ентусиастите са слезли от автобуса да рисуват графити с детайли на свастики.

Феновете се тормозят, че в случай че карцерът им продължи, няма да стигнат в точния момент до Тирана, където от 18 часа ще се играе мача на Ботев с Партизани от първия прелиминарен кръг на Лига Европа.

Според " Фокус " рейсът не е един, а са цели три, и са спрени при Крива паланка поради развети български флагове.

Неприятният случай идва скоро след визитата на македонския министър председател Зоран Заев у нас и оповестеното начало на нова епоха в двустранните връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР