Автобус с деца се запали в движение следобед на автомагистрала

...
Автобус с деца се запали в движение следобед на автомагистрала
Коментари Харесай

Автобус с деца се запали на магистрала Тракия

Автобус с деца се възпламени в придвижване следобяд на автомагистрала " Тракия ". За благополучие няма потърпевши. В рейса пътували 31 деца и двама ръководители от фолклорен отбор от Крумовград. Те се прибирали от фестивал в Слънчев бряг.


Инцидентът станал малко преди 15 ч. Децата, които пътували на задната седалка, усетили задимяване.
Йорданка Момерева, началник на групата: Шофьорът в това време видя и сподели доста бързо се изнасяйте слизайте, рейса се възпламени, спря отвори вратата и доста бързо децата се изнесоха... Нямаше потърпевши, нямаше обгазени деца, повече аз се изплаших, в сравнение с децата.
На мястото на случая незабавно пристигнали екипи на пожарната, коли за спешна помощ и полиция. След час и половина на автомагистралата децата са били превозени до най-близката бензиностанция с обезпечен от община Карнобат рейс. Причината за пожара е техническа.
Асен Чолаков, водач и притежател на превозваческата компания: Блокира мотора на автомобила и това е... в този момент се опитваме да приберем рейса, с цел да не сме причина за ПТП... допустимо е да е и от жегата.
Децата ще бъдат презвозени до Крумовград с различен рейс на наетата фирма-превозвач.
 Автобус с деца се възпламени в придвижване, няма потърпевши Автобус с деца се възпламени в придвижване, няма потърпевши
Автобус с 31 деца и две учителки е аварирал след запалване в предната му част, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Всички пасажери са изведени в точния момент, никой не е постра...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР