Автобус с 50 ученици от столично училище катастрофира край търговищкото

...
Автобус с 50 ученици от столично училище катастрофира край търговищкото
Коментари Харесай

Автобус с 50 ученици катастрофира на пътя София-Варна

Автобус с 50 възпитаници от столично учебно заведение катастрофира край търговищкото село Пробуда на основния път София-Варна. Той се блъснал в камион, спрял поради щета. Три от децата и учителка са с леки пострадвания.

Шофьорът на рейса твърдял, че му отказали спирачките. Не могъл да избегне удара, тъй като имало коли в насрещното придвижване, а пътят в този сектор е двулентов.
Мими Котова, преподавател: Нашият водач караше доста леко, пътят беше извънредно доста претрупан. Отпред имаше един водач, който си поправяше гумата, спукана гума. Камионът беше претрупан със зърно, откакто се ударихме потече зърно. Счупи се предното стъкло и и няколко странични.
Нямало съществено потърпевши, само че водачът незабавно извикал коли за спешна помощ и три от децата и учителката били превозени до болничното заведение за обзор.

Докато чакали другия рейс за децата се грижили хора от селото.

Мими Котова, преподавател: Минерална вода раздадоха на децата, кроасани, краставици, джанки, непрестанно бяха към нас. Децата са спокойни, желаеме да уверим родителите, околните на децата, че продължава нашия път.
Пробите за алкохол на водачите на камиона и рейса са негативни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР