Автобус с 46 туристи пътуващи от София за Македония, се

...
Автобус с 46 туристи пътуващи от София за Македония, се
Коментари Харесай

Късо съединение е причинило пожара в автобуса по пътя Кюстендил - ГКПП Гюешево

Автобус с 46 туристи пътуващи от София за Македония, се възпламени в придвижване и изгоря целия на пътя сред Кюстендил и граничен пункт " Гюешево " край местността Дервена. Няма потърпевши, защото водачът на рейса е реагирал доста бързо и пасажерите са били евакуирани в точния момент.

Кюстендил Гюешево, Кюстендил

Сигналът за пожара е постъпил на тел. 112 малко след 18:30 часа. На място са се отзовали екипите на пожарната работа, полицията и държавна автомобилна ревизия. В гасенето на пламналия рейс са се присъединили и хора от близкото село Вратца.

- Гореше единствено откъм гърба рейса и това е, и с пожарогасители даде кой има да може да го изгася т, само че то не става, към този момент гореше мощно. Багажа им избавиха на хората това е значимо и че те беха слезнали към този момент.
По първични данни става дума за късо съединяване, което е провокирало пожар по време на придвижване, споделиха от полицията в Кюстендил.

Катя Табачка - представител на ОД на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил: Оказало се че лидерът усетил пушек в автомобила, отбил в страни и помолил пасажерите да слязат, съумели да смъкват и багажите от багажното поделение. Изгорели са персонални движимости на туристите, които са били вътре в рейса, шестима от тях са останали без персонални документи.
Автобусът е на българска туроператорска компания, която е провела екскурзия от София за Република Македония. Пробата за алкохол, която е била взета на водача, е негативна. Документите за техническата редовност на рейса също са изрядни демонстрират процесуално -следствените дейности. Няколко часа по -късно след случая всички 46 пасажери са върнати в София с различен рейс. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 Автобус изгоря на пътя за Македония, няма потърпевши Автобус изгоря на пътя за Македония, няма потърпевши
Автобус, пренасящ 46 души от София за Македония, изгоря на пътя сред Кюстендил и граничен пункт "Гюешево " край местността Дервена. Няма потърпевши...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР