Автобус с 16 деца от детско-юношеската школа на Литекс се

...
Автобус с 16 деца от детско-юношеската школа на Литекс се
Коментари Харесай

Автобус с 16 деца катастрофира край Дряново, шофьорът е починал

Автобус с 16 деца от детско-юношеската школа на " Литекс " се вряза в зид на къща в село Гостилица, община Дряново. 73-годишният лидер е умрял зад кормилото.
Инцидентът е станал през вчерашния ден, а сигналът за него е подаден към 16 ч. Автобусът се блъска в каменна ограда. По всяка възможност водачът е получил инфаркт, карал е постепенно и със съобразена скорост.
Децата са разказали, че на моста преди селото рейсът е почнал да се движи необичайно.
" Бях на 2 минути от тук, чух мощен удар и незабавно пристигнах с колата. Видях, че рейсът е аварирал в стъпалата. Треньорът таман отваряше вратата да вади децата. Помогнах му. Децата са добре, уплашени са. Прибрахме ги у дома, до момента в който пристигна различен рейс. 15-16-годишни са те. Ходили са да играят футбол и са се прибирали за Ловеч ", сподели пред Българска национална телевизия Росен Димитров.
Две от децата са с леки пострадвания, прегледани са на място от екип на Спешна помощ. Малките футболисти са се прибирали към Ловеч от Царева морава, където са имали мач.
Децата са прибрани с различен рейс на футболния клуб и към този момент са по домовете си. Всички са се разминали единствено с нерешителност, без съществени контузии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР