Автобус, превозващ 46 души от София за Македония, изгоря на

...
Автобус, превозващ 46 души от София за Македония, изгоря на
Коментари Харесай

На косъм! 46 души се разминаха със смъртта в горящ автобус

Автобус, пренасящ 46 души от София за Македония, изгоря на пътя сред Кюстендил и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево " в местността Дервена. Няма потърпевши хора.

Сигналът за пожара е постъпил малко след 18.30 часа. Автобусът е на българска туроператорска компания. " Превозното средство било с изрядни документи ", сподели за Дарик представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил Катя Табачка. На място има и дежурна група на полицията.

Причината за пожара е в развой на изясняване. На място са изпратени два противопожарни автомобила и две коли за спешна помощ. По първични данни става дума за късо съединяване, което е провокирало пожар по време на придвижване в рейса. Шофьорът е спрял и хората са били евакуирани.

Нито един от пасажерите не е потърпевш. По време на пожара те се намирали настрана от пътя. Движението е било затруднено до предотвратяването на пожара, само че сега е възобновено. Приомняме, че това е поредна драма с български автобус. В петък 13-и шестима души починаха, а над 20 бяха ранени, откакто автобус бе ударен от кола на автомагистрала " Тракия " и се прекатурна в канавката на аутобана.

източник: блиц

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР