Автобус от градския транспорт в Пловдив се е блъснал рано

...
Автобус от градския транспорт в Пловдив се е блъснал рано
Коментари Харесай

Автобус се блъсна в жилищен блок, на шофьора му прилошало

Автобус от градския превоз в Пловдив се е блъснал рано в четвъртък сутринта в дирек, а по-късно и в жилищен блок на бул. „ Пещерско шосе ” в града под тепетата. По първични данни на лидера на автобуса му е прилошало, в резултат на което той изгубил надзор над мощното возило и излязъл от пътното платно.

Шофьорът е прегледан на място от лекарски екип. Други потърпевши освен това произшествие няма, а поради ранния час в рейса не е имало никакви пасажери.

Внезапно прилошаване на индивида зад кормилото е и повода за още една злополука, станала в четвъртък малко преди 7.30 часа на бул. „ Цар Борис Трети Обединител ” в Пловдив. Там 57-годишен водач на лек автомобил „ Шкода ” е изгубил надзор върху „ баничарката ” си и се е блъснал в разграничителната ограда на булеварда наоколо до тунела под Трихълмието и Античния спектакъл в Пловдив. Мъжът не е потърпевш съществено, прегледан е на място и му е оказана здравна помощ. Взетата от лидера проба за алкохол е негативна, оповестиха от Областна дирекция на МВР-Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР