Автобус от градския транспорт в Пловдив е пропуснал да спре

...
Автобус от градския транспорт в Пловдив е пропуснал да спре
Коментари Харесай

Автобус пропусна да спре на спирка, ученик остана мокър под дъжда

Автобус от градския превоз в Пловдив е пропуснал да спре на една от спирките в града. Действието се разиграло през вчерашния ден малко след 19 часа. Точно по това време се изсипа изобилен дъжд, а възпитаник се е озовал зарязан на спирката, без чадър или качулка. За това описа бащата на детето.

По думите му, момчето е трябвало да се придвижи пешком до идната спирка. Мъжът моли водачите на рейсове да съблюдават отговорностите си.

Ето какво написа той в обществената мрежа:

„ Около 19:20-19:30 часа рейс номер 1 пропусна да спре на спирката на магазин „ Билла “ до бетонния мост, посока Коматево. В резултат на това, детето, прибирайки се от учебно заведение, трябваше да върви пешком в проливния дъжд, без чадър и без качулка, дистанцията от идната спирка назад. Крайно време е да се прекрати тази " процедура " на водачите на рейсове и те да стартират да си извършват прецизно отговорностите. Във всички специалности, в случай че нарушиш отговорностите, те санкционират, очевидно единствено водачите от градския превоз са недосегаеми в това число и за нарушаванията на разпоредбите за придвижване. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР