Автобус на градския транспорт и автомобил Форд се сблъскаха в

...
Автобус на градския транспорт и автомобил Форд се сблъскаха в
Коментари Харесай

Сблъсък между кола и автобус на градския транспорт в Пловдив СНИМКИ

Автобус на градския превоз и автомобил Форд се сблъскаха в Пловдив. Сблъсъкът е станал малко след 17:30 ч. на бул. „ Борис III Обединител “ до спирката на Международен панаир-Пловдив. Трафикът е бил краткотрайно усложнен, само че сега придвижването се реализира умерено.

При случая няма потърпевши пасажери, заяви. По транспортните средства обаче са нанесени материални вреди. Лекият автомобил бе изнесен благодарение на Пътна помощ.

По първична информация, водачът на рейса е потеглял от спирката и се е опитвал да избегне паркирала на платното кола. В този миг се сблъсква с Форда, който се е движел в междинна лента.

Водачът на лекия автомобил разяснява пред наш кореспондент, че ударът е станал по виновност на автобуса. Шофьорът на рейса отхвърли коментар.

На място е потрул на пловдивската полиция. Снемат се показанията на очевидци. По първични данни пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи са дали негативен резултат. Не е ясно ще има ли последици за колата, за която се твърди, че е била паркирала на платното. Припомняме, че това е една от дребното спирки в града, която разполага с джоб за коли. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР