Автобус блъсна два леки автомобила на пътя Русе – Бяла

...
Автобус блъсна два леки автомобила на пътя Русе – Бяла
Коментари Харесай

Автобус блъсна два леки автомобила на пътя Русе – Бяла


Автобус блъсна два леки автомобила на пътя Русе – Бяла през днешния ден преди обяд. За благополучие при случая няма потърпевши, само че са нанесени обилни материални вреди, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

По думите на пострадалите, злополуката е станала, защото в региона се правил ремонт, а придвижването в сектора не е било контролирано от чиновник на компанията.

Катастрофата станала на завоя незабавно след отбивката за Пиргово. Заради осъществявания в региона ремонт лидер на джип видял знака за ограничаване, понижил и спрял. Веднага след него обаче се движил рейс, който се забил в задната част на джипа и го изхвърлил в крайпътните шубраци.

След това рейсът блъснал още един лек автомобил, в който пътували мъж и жена с двете си деца. За благополучие всички се отървали единствено със мощна нерешителност.

Според пострадалите, в случай че придвижването е било контролирано в сектора където се прави ремонт, е нямало да се стигне до този случай.

Изпратените на мястото екипи на полицията направиха оглед, с цел да се открият аргументите и събитията довели до пораждане на пътно-транспортното произшествие. Заради злополуката, краткотрайно придвижването в сектора се извършваше в едната лента. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР