Автобиографията на принц Хари Резервен“ (“Spare) предстои да излезе след

...
Автобиографията на принц Хари Резервен“ (“Spare) предстои да излезе след
Коментари Харесай

Принц Хари за смъртта на Даяна: „Вярвах, че инцидентът е лъжа и майка ми е жива“

Автобиографията на принц Хари „ Резервен “ ( “Spare ”) следва да излезе след броени дни и наподобява той е решил да показа всички персонални моменти от живота на кралското семейство. Дори най-болезнените за него самия.

В книгата, която излиза на 10 януари , Хари разказва момента, в който крал Чарлз му оповестява новината за гибелта на майка му принцеса Даяна, оповестяват от.

Хари, който в този момент е на 38 години, си спомня по какъв начин след единствено две седмици му е предстояло да отпразнува своя 13 рожден ден , когато 37-годишната Даяна умира в автомобилна злополука в Париж на 31 август 1997 година дружно с приятеля ѝ Доди Ал-Файед и водача им Анри Пол.

Хари си спомня думите на татко си: „ Скъпо мое момче, мама е претърпяла автомобилна злополука “. Той прибавя, че Чарлз му обяснил, че Даяна е получила пострадване на главата.

В началото шокът за Хари е голям и той стартира да се моли „ безшумно на татко си, на Господ или и на двамата това просто да не е истина . “ „ Тя е в болница, ще я излекуват и ще отидем да я забележим . Днес. Най-късно тази вечер “, това си е мислел 12-годишният Хари по това време.

И макар че постоянно е познавал татко си като сдържащ страстите си, Хари го разказва като „ шокиран “, когато се постанова „ с спокоен глас “ да му каже истината: „ Опитаха се, скъпо момче. Страхувам се, че не е съумяла [да оцелее]. “

„ Това, което си припомням със зашеметяваща изясненост е, че не се разплаках. Нито сълза. А татко ми не ме прегърна. “

Така си спомня Хари последствията от опустошителната вест. „ Той не беше добър в проявлението на страсти при естествени условия, по какъв начин би могло да се чака да ги покаже в такава обстановка? “

 даяна Getty

„ Но ръката му още веднъж падна върху коляното ми и той сподели: „ Всичко ще бъде наред “, прибавя Хари. „ Това беше много като за него. [Държеше се] бащински, беше изпълнен с вяра, благ. И беше толкоз доста погрешно . “

След като татко му си потегля, Хари си спомня по какъв начин останал напълно самичък , до момента в който брат му Уилям , който той нежно назовава „ Уили “, бил в обособена стая .

Хари, който сега е татко на две деца със брачната половинка си Меган Маркъл, разкрива още по какъв начин в неутешимата си тъга е бил захласнат от концепцията, че майка му може би към момента е жива, настояват от .

„ Нямаше какво да върша, с изключение на да се разхождам из замъка и да си приказвам самичък... Така се появи съмнение [че тя е инсценирала инцидента], което след това се трансформира в твърдо разбиране “, признава той.

Тези откровени и мъчителни мемоари са единствено дребна част от всичко, което принц Хари има желание да показа със света в своята мемоарна книга .
 Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР