Автобиографичната книга на принц Хари Резерва“ предстои да излезе официално

...
Автобиографичната книга на принц Хари Резерва“ предстои да излезе официално
Коментари Харесай

Български журналист във Великобритания: Принц Хари определено ще си тръгне богат от тази книга

Автобиографичната книга на принц Хари „ Резерва “ следва да излезе публично в продажба идната седмица. Излезли обособени елементи от нея обаче от през вчерашния ден се разясняват, освен в английската преса, само че и по целия свят. За реакциите и настроенията в Обединеното Кралство, приказваме с журналиста Теодора Йолчева.

Тези обвинявания във физическо принуждение провокираха много необятен отзив. Като начало, огромна изненада е, че „ Гардиън “ разгласява това, тъй като той се води представител на сериозната преса и досега не са се занимавали съществено с драмите към кралското семейство.
Това разяснява за Euronews PrimeTime българската журналистка във Англия Теодора Йолчева.

Тя уточни, че книгата на принц Хари няма да излезе публично на пазара във Англия преди вторник, тъй че материалът е провокирал извънредно огромна сензация.

„ Веднага беше препубликуван от голям брой други медии, дружно с други фрагменти от книгата “, добави Йолчева.
Реакциите са доста разнообразни. Има хора, които по-скоро разясняват, че е обикновено да съществуват сходни спречквания сред двама братя. Други споделят пък, че на тяхната възраст, това са зрели хора, не е обикновено каквото и напрежение да съществува, то да избива във физически пререкания.
По думите на Йолчева анализаторите на кралското семейство във Англия по-скоро се питат какво значи това за характера на бъдещия крал – принц Уилям в своите обществени изяви основава усещане на един доста сдържан и спокоен човек, а очевидно зад завесите той има напълно друга страна.

Според журналистката въпросът е и по какъв начин ще се отрази книгата на връзките в кралското семейство и неговия имидж.
Като че ли през целия си живот принц Хари е натрупал оскърбление. Поне от нещата, които той споделя и от самия факт, че ги споделя, съгласно мен прозира едно доста отрицателно възприятие и насъбрано напрежение към брат му и татко му.
Йолчева разяснява, че на доста места принц Хари повтаря, че никой в фамилията му не е обърнал внимание на паниките и дерзанията му.

„ Пътят назад наподобява доста, доста сложен, да не кажа неосъществим “, акцентира журналистката.

Според нея с написването на книгата принц Хари е желал по някакъв метод да изземе функционалностите на медиите и вместо те да разгласяват разнообразни сензации за него, той самият да опише нещата от негова позиция.

„ Мисля, че това е бил водещият му претекст “, добави тя.
Да не забравяме и финансовият претекст. Според някои информации договорката (за публикуването на книгата – бел. ред.) е на стойност десетки милиони, тъй че принц Хари несъмнено ще си тръгне богат човек от обявата на всички тези кавги истории към фамилния си живот.
Според мнозина анализатори на острова принц Хари евентуално ще съжали в един миг, че е решил да направи свадите в фамилията си толкоз обществени и в детайли разказани и по толкоз недодялан и афектиран в действителност за фамилията му метод, означи Йолчева.

Тя разяснява, че сигурно книгата ще се окаже в ущърб на принц Уилям.

„ От обявата на тази книга нито едната, нито другата страна, ще излезе с усъвършенстван имидж. Последните данни демонстрират, че принц Хари се радва на рекордно ниско утвърждение – едвам 30% “, акцентира журналистката.

По думите ѝ безусловно никой няма да излезе неоцапан от тази история.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР