Австрийският скиор Марк Жирардели, който вчера обяви, че е мажоритарен

...
Австрийският скиор Марк Жирардели, който вчера обяви, че е мажоритарен
Коментари Харесай

Министерство на туризма: Жирардели не е съветник на министър Николина Ангелкова

Австрийският скиор Марк Жирардели, който през вчерашния ден разгласи, че е мажоритарен притежател на „ Юлен” АД., не е консултант на министъра на туризма Николина Ангелкова. Това обявиха от отрасловото ведомство, след постъпили запитвания.
Скиорът Марк Жирардели разгласи, че е мажоритарен притежател на „ Юлен ” АД Жирардели е показал документи на среща с трима български министри
Петкратният притежател на Световната купа по ски алпийски дисциплини е бил дипломат на българския туризъм зад граница в интервала от декември 2014 година до началото на 2016 година От Министерството на туризма допълват, че Жирардели не е получавал заплащане за популяризирането на България измежду интернационалните среди и функционалността си на консултант.
Пет Големи кристални глобуса и Банско Марк Жирардели - от ски легенда до притежател на "Юлен "
„ Информацията, че Марк Жирардели е притежател на „ Т.А.К. Сървисиз лимитед “ беше показана в понеделник, 17 декември 2018 година До тогава този факт не е бил прочут на Министерството на туризма. Що се отнася до изказвания за вероятен спор на ползи – той не е налице, защото господин Жирардели по никакъв метод не е взел участие в оферти за развиването на съответни курорти в България”, споделят още от отрасловото ведомство.
Легендата Жирардели: България е на верния път Бившата звезда на ските даде особено изявление за "Зона спорт "
Министерството на туризма декларират че, не носят отговорност за приемането на проекти за ръководство на националните паркове, както и с разпоредбите за осъществяване на концесионни процедури в планинските курорти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР