Австрийският Рапид Виена е твърде вероятно да се раздели с

...
Австрийският Рапид Виена е твърде вероятно да се раздели с
Коментари Харесай

Турски блян за Рапид праща исканият нападател в Левски

Австрийският Рапид Виена е прекомерно евентуално да се раздели с няколко футболисти, с цел да може да си набави средства за закупуването на турския халф Юсуф Ердоган от Бурсаспор. Един от спряганите за овакантяване от австрийския гранд е точно Дени Алар. Нападателят, който е прекомерно евентуално да дебаркира в Левски, както писахме по-рано , е част от квинтет, който ще си тръгне от „ Алианц Стейдиъм”, като с него ще бъдат продадени Томас Мург, Матео Барач, Боли Болиньоли и Деян Любичич.

Именно раздялата с петимата ще набави нужните пари в касата на виенчани за подсилването на тима с острието на турския отбор - Ердоган.

Турската медия Haberler твърди, че „ зелено-белите” демонстрират огромен интерес към 26-годишния полузащитник, а спортният шеф на Рапид Зоран Баришич персонално се е заел с задачата да докара Юсуф Ердоган в австрийската столица.

Очаква се Бурсаспор да изиска към 2 милиона евро за услугите на офанзивния ляв полузащитник, като тези пари ще бъдат събрани от продажбата на изброените състезатели.

29-годишният Дени Алар осъществя шест попадения за Рапид в 31 мача през миналата акция, сезон, който тотално бледнееше на фона предходния – 24 гола и пет асистенции в 35 мача. Договорът на футболиста е до 2022-а година, като се чака Левски да заплати трансферна сума за играча, като съгласно медиите в Австрия тя варира сред 300 и 400 хиляди евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР