Австрийският DJ Stefan Obermaier ще пристигне в Пловдив на 16

...
Австрийският DJ Stefan Obermaier ще пристигне в Пловдив на 16
Коментари Харесай

DJ Stefan Obermaier пристига в Пловдив

Австрийският DJ Stefan Obermaier ще дойде в Пловдив на 16 септември за особено празненство в Концертна зала на държавната опера.

В колаборация с български актьори, които ще останат в загадка до нощта на събитието, той ще стане част от самодейността #дасечувамеповече за повече приемливост сред публиките на разнообразни музикални стилове.

В началото на вечерта зад пулта ще застанат момчетата от Nordic Soundscapes – Мартин (Martin) и Самуил Кефайов (Sayulke) - български диджеи, които са посланици на скандинавската инди и електронна сцена у нас.
 Nordic Soundscapes Nordic Soundscapes
Сетовете им минават през необятна гама стилове, преплитайки хаус, хипнотичен поп, трип-хоп, електроника и диско. Стилът им е повлиян от Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Todd Terje, Lindstrøm, Múm, Bjork, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Kasper Bjørke, MØ и още безчет познати и непознати имена от северната част на Европа.

Kулминация на празненството ще бъде австрийският DJ Stefan Obermaier. Израснал с класическа и джаз музика, въодушевен от виенската сцена от началото на 90-те, той е взимал присъединяване в разнообразни фънк и джаз планове.

В музиката си смесва типичен стилове със модерно електронно звучене. Stefan е построил името си с впечатляващи соло планове, както и с паметни ремикси на части на Richard Dorfmeister, Tosca, Supermax, Mark Murphy, Rodney Hunter, Megablast and M ('Pop Muzik'). Той е единственият деен DJ със своя непрекъснато озвучена изложбена зала във Виенската Къща на Музиката с над 250 000 гости годишно.

Това е следващият план на Absolut в България, който поддържа изкуството и провокира актьори и почитатели да надскочат личните си граници.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР